Πολιτική αλλαγών

1. Πολιτική Αλλαγών

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, και θέλετε να κάνετε αλλαγή σε είδος, χρώμα ή μέγεθος, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας στην παρακάτω διεύθυνση: KYMO boutique, Χάνδακος 17, ΤΚ:71202, Ηράκλειο Κρήτης, τηλ: 2811116729

Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις υπάρχουσες ετικέτες τους και την αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο, τυχόν προωθητικό υλικό κλπ)

Στην περίπτωση αλλαγής τα έξοδα επιστροφής και εκ νέου αποστολής, επιβαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή των προϊόντων συνιστάται να πραγματοποιείται με την ACS.

Αλλαγές δεν γίνονται για λόγους υγιεινής στα μαγιό και τα σκουλαρίκια. Αλλαγές επίσης δεν γίνονται στα είδη προσφοράς με έκπτωση 50% της αρχικής τιμής και άνω.

Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων αλλαγών από τον καταναλωτή, το KYMO boutique διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος λόγω καταχρηστικότητας.

Για κάθε σχετικό ζήτημα μπορείτε να καλείτε στο: 2811116729 ή να μας αποστείλετε email στο info@kymoboutique.gr

Shopping cart
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό?

Start typing to see products you are looking for.